ESCOLA DE TAEKWON-DO

5 a 11 años
17,30h
Lunes y/o miercoles

+12 años
19,00h
Lunes y/o miercoles

TAEKWON-DO
El Taekwon-do es un Arte Marcial de origen coreano. Destaca por la variedad y la espectacularidad de sus técnicas de puntada, y actualmente es una de las Artes Marciales más conocidas y practicadas en todo el mundo.
Educamos y fomentamos valores a través del deporte! Somos especialistas en preparación para el cinturón negro y alta competición. Trabajamos con niños y adultos todo tipo de modalidades.

PROFESORADO – Dirigido por C.Fortes i C.Salado, profesionales altamente cualificados, ganadores de competiciones Europeas, de Espanya, Catalunya y del Mundo.
Más información: cinfiesport@gmail.com 663712560

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!