We’re doing it for ourselves

Neda tant com vulguis, viu l’Aigua!

La natació és més que un esport! Gaudeix de l’activitat més complerta i equilibrada afavorint la teva salut i benestar emocional i físic; i treu més rendiment als teus entrenaments minimitzant lesions.

PISCINA

INSTAL·LACIONS
2 lluminoses piscines i 8 vestidors, 6 dels quals estan especialment dissenyats per a l’ús infantil

PISCINES
Tractades amb electròlisi salina, dissolució més isotònica que minimitza la típica olor a clor i les  irritacions, així com al·lèrgies d’ulls, pell i vies respiratòries.

20 ANYS D’EXPERIÈNCIA
20 anys d’experiència treballant en l’educació aquàtica. Els nostres professionals gaudeixen donant classes!

SEGURETAT
Per què és un dels nostres principals objectius, els nostres tècnics de natació també són socorristes.

.

Escola de Natació Adults

ESCOLA NATACIÓ
Escola de Natació Nadons / Adaptació

86518405natacio
Escola de Natació Infantil / Jove

INTENSIUS NATACIÓ
Intensius de Natació

La cistella està buida.

Tornar a la botiga

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats. Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

A THE BOX trobaràs tot l’equipament que necessites pel teu Free Entrenament  més complet  Fucional, Metabòlic (cardiovascular), Gymnastic (calistènic), Suspension Training (suspensió),  Weight Lifting (aixecament de pes)…
Amb Activitats Dirigides, Games Cross Box, Reptes mensuals i Master Classes.

#QWELLNESSTOTINCLÒS

Horaris d’accés amb quota EASYQ
De dilluns a dijous de 06.30h a 08.00h-11.00h a 17.00h-20.40h a 23h
Divendres de 6.30 a 08.00h-11.00h a 23.00h
Caps de setmana i festius TOT HORARI 

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala amb la gamma més alta de maquinària del mercat! Innovació 100%, disposa del més alt nivell de prestacions en l’àmbit tecnològic, ergonòmic, biomecànic i connectivitat. Integrades a la plataforma MyWellness per una experiència d’entrenament interactiva, personalitzada i molt estimulant.

APP

APP ENTRENAMENT QWELLNESS

Descarrega’t els teus programes de fitness personalitzats i veu com executar els exercicis gràcies a vídeos.
Registra el teu entrenament, apunta’t als nostres reptes, motiva’t i aconsegueix els teus objectius!
A més podràs fer pagaments, revisar les teves dades personals, reservar pistes, conèixer novetats…
#QWELLNESSTOTINCLÒS
Nom App: Qwellness.

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Amb les millors vistes de Sabadell i molta llum natural! Tenim més de 60 estacions de cardio, sense esperes! cintes de córrer, climbmills, rems, bicicles verticals, bicicletes recombers, elíptiques… pantalla tàctil, televisió per veure els teus programes preferits, circuits virtuals, programes d’entrenament…

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Con las mejores vistas de Sabadell y mucha luz natural. Tenemos más de 60 estaciones de cardio, sin esperas! cintas de correr, climbmills, remos, bicicletas verticales, bicicletas recombers, elípticas… pantalla táctil, televisión para tus programas preferidos, circuitos virtuales, programas de entrenamiento…

APP

APP ENTRENO QWELLNESS

Descarga tus programas de fitness personalizados y mira como ejecutar los ejercicios gracias a vídeos.
Registra tu entreno, apúntate a nuestros retos, motívate i consigue tus objetivos!
Además podrás realizar pagos, revisar tus datos personales, reservar pistas, conocer novedades…
#QWELLNESSTODOINCLUIDO
Nombre App: Qwellness.

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala con la gama más alta de maquinaria del merado! Innovación 100%, dispone del más alto nivel de prestaciones en el ámbito tecnológico, ergonómico, biomecánico y conectividad. Integradas en la plataforma MyWellness para una experiencia de entrenamiento interactivo, personalizada y muy estimulante.

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

En THE BOX encontrarás todo el equipamiento que necesitas para tu Free Entrenament más completo, Funcional, Metabólico (cardiovascular), Gymnastic (calisténico), Suspension Training (suspensión),  Weight Lifting (levantamiento de peso)…
Con Actividades Dirigidas, Games Cross Box, Retos mensuales y Master Clases.

#QWELLNESSTOTINCLÒS…

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Sigue nuestro programa, confía en nosotros, y rápido empezarás a ver tus primeros resultados. Se trata de un programa de asesoramiento personalizado, de una duración de 4 meses, que cuenta con nuestra App Mywellnes personalizada.
Después de una entrevista con un asesor y un estudio exhaustivo con la última tecnología InBody (con la cual se efectuará un análisis completo de tu composición corporal), te diseñaremos un entrenamiento en función de tu objetivo, tu disponibilidad horaria, tus gustos y tus necesidades. Al QTodo incluido!

qwellness

 SKILLMILL

Exclusiu producte d’entrenament esportiu professional per millorar potència, velocitat, resistència i agilitat. Incorpora una pantalla tàctil on veuràs totes les dades necessàries per millorar els teus objectius. Desitjaràs provar-la ja!

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

L’opció ideal per a l’entrenament d’elit. Són equips dissenyats per als esportistes amb la més alta qualitat quant a biomecànica, ergonomia, durabilitat i seguretat, amb la finalitat de maximitzar el rendiment esportiu. Màxima activació muscular i de força aplicant els principis biomecànics més avançats.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

– 1 assessorament inicial amb InBody (anàlisi completa de la teva composició corporal) i entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguiment  i canvi de programa, al cap de dos mesos, per part del teu assessor técnic.
– Al 4t mes, una sessió InBody perquè puguis veure la teva evolució i els teus assoliments.

– 1 asesoramiento inicial con InBody (análisis completo de tu composición corporal) y entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguimiento y cambio de programa, al cabo de dos meses, por parte de tu asesor técnico.
– Al 4º mes, una sesión InBody para que puedas ver tu evolución y tus logros.

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

La opción ideal para el entrenamiento de élite. Son equipos diseñados para los deportistas con la más alta calidad en cuanto a biomecánica, ergonomía, durabilidad y seguridad, con la Finalidad de maximizar el Rendimiento deportivo. Máxima activación muscular y de fuerza aplicando a los principios biomecánicos más avanzados.

qwellness

 SKILLMILL

Exclusivo producto de entrenamiento deportivo profesional para mejorar potencia, velocidad, resistencia y agilidad. Incorpora una pantalla táctil donde verás todos los datos necesarios para mejorar tus objetivos. Desearás probarla ya!

– 1 asesoramiento inicial con InBody (análisis completa de tu composición corporal) y entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguimiento y cambio de programa, después de dos meses, por parte de tu asesor técnico.
– Al 4t mes, una sesión InBody para que puedas ver tu evolución y tus logros.

COMUNICAT QUOTES COVID-19

Apreciats socis,

Com sabeu, davant l’excepcional mesura anunciada pel Govern, des de divendres passat dia 14 QWellness va tancar les seves instal·lacions. Lamentablement la situació actual continua sent complicada i, davant aquesta situació incerta, hem pres la decisió de congelar, fins a la reobertura del club, totes les quotes i serveis contractats. Això vol dir que no es girarà cap rebut fins que no finalitzi aquesta situació, per les quotes semestrals o anuals, el venciment d’aquestes s’ajornarà tants dies com el club hagi estat tancat. També quedaran ajornades totes les gestions administratives, podent-les gestionar amb tota tranquil·litat a la reobertura del centre.

Us volem agrair la comprensió i el suport que ens esteu donant, per això continuarem publicant vídeos de classes i rutines online, al Youtube i a les xarxes, perquè aquesta gran família QWellness segueixi connectada, una família que no s’atura!. Per accedir-hi, t’anirem enviant la informació i els enllaços per e-mail diàriament.

Ens veiem, esperem molt aviat, al Q.

COMUNICADO CUOTAS COVID-19

Apreciados socios,

Como sabéis, ante la excepcional medida anunciada por el Gobierno, desde el pasado viernes día 14 QWellness cerró sus instalaciones. Lamentablemente la situación actual sigue siendo complicada y, ante esta situación incierta, hemos tomado la decisión de congelar, hasta la reapertura del club, todas las cuotas y servicios contratados. Esto quiere decir que no se girará ningún recibido hasta que no finalice esta situación, para las cuotas semestrales o anuales, el vencimiento de estas se aplazará tantos días como el club haya permanecido cerrado. También quedarán aplazadas todas las gestiones administrativas, pudiéndolas gestionar con toda tranquilidad a la reapertura del centro.

Queremos agradecer la comprensión y el apoyo que nos estáis dando, por eso continuaremos publicando vídeos de clases y rutinas online, en Youtube y en las redes, para que esta gran familia QWellness siga conectada, una familia que no se detiene !. Para acceder, te iremos enviando la información y los enlaces por e-mail diariamente.

Nos vemos, esperamos muy pronto, al Q.

 

COMUNICAT CURSETS NATACIÓ COVID-19

Apreciats socis,

Com sabeu, davant l’excepcional mesura anunciada pel Govern, des de divendres passat dia 14 QWellness va tancar les seves instal·lacions. Lamentablement la situació actual continua sent complicada i, davant aquesta situació incerta, hem pres la decisió de congelar, fins a la reobertura del club, tos els cursos de Natació i serveis contractats. Això vol dir que no es girarà cap rebut fins que no finalitzi aquesta situació. També quedaran ajornades totes les gestions administratives, podent-les gestionar amb tota tranquil·litat a la reobertura del centre.

Ens veiem, esperem molt aviat, al Q.
COMUNICADO CURSOS NATACIÓN COVID-19

Apreciados socios,

Como sabéis, ante la excepcional medida anunciada por el Gobierno, desde el pasado viernes día 14 QWellness cerró sus instalaciones. Lamentablemente la situación actual sigue siendo complicada y, ante esta situación incierta, hemos tomado la decisión de congelar, hasta la reapertura del club, tos los cursos de Natación y servicios contratados. Esto quiere decir que no se girará hacia recibido hasta que no finalice esta situación. También quedarán aplazadas todas las gestiones administrativas, pudiendo las gestionar con toda tranquilidad a la reapertura del centro.

Nos vemos, esperamos muy pronto, al Q.
#joemquedoacasa
#yomequedoencasa

GAP DISPONIBLE AL FINAL DE LA MAÑANA

Natació

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

ENTRENO INDIVIDUAL 60′

42,00

Aquest entrenament és superefectiu, en 60 minuts es poden treballar tots els objectius! Gràcies al programa dissenyat exclusivament per a tú aprofitaràs al màxim el teu entrenament.

Descripció

Recorda que pots utilitzar aquest entrenament tant al gimnàs com a l’exterior o online.

Quines mesures d’higiene i seguretat aplicarem?
Donada la situació actual i de cara a maximitzar la seguretat hem implantat un protocol intern de prevenció seguint les mesures recomanades a la Guia de Prevenció de la OMS i per La Generalitat:

 • Franges horàries programades per grups d’edat. Hem establert un temps de 15’ entre classes per poder realitzar la neteja i desinfecció dels espais i materials, a més d’evitar aglomeracions.
 • Grups molt reduïts  i places molt limitades,  delimitant l’espai d’ús de cara a respectar la distància de seguretat.
 • Als grups  3 a 5 anys, on els monitors han de ser dins l’aigua, aquests aniran equipats amb EPI’s de protecció.
 • El material és d’ús individual, desinfectant-lo després de cada classe.

Recomanacions per un ambient idoni i de seguretat per a la pràctica de l’activitat:

 • Utilitza exclusivament els vestidors assignats.
 • Obligatori ulleres de natació, casquet de bany, xancles i banyador.
 • De cara a agilitzar l’estada als vestidors i evitar el contacte amb altres usuaris, et  recomanem dutxis als petits a casa.
 • Un acompanyant per alumne per accedir a les instal·lacions. Els nens i nenes que es puguin canviar sols, preferiblement han d’entrar al vestidor sense acompanyant.
 • El nadons han de portar bolquers aquàtics. Durant la sessió és precís l’acompanyament d’un adult.

Qué medidas de higiene y seguridad aplicaremos?
Dada la situación actual y de cara a maximizar la seguridad hemos implantado un protocolo interno de prevención siguiendo las medidas recomendadas a la Guía de Prevención de la OMS y por La Generalitat:

Franjas horarias programadas por grupos de edad. Hemos establecido un tiempo de 15’ entre clases para poder realizar la limpieza y desinfección de los espacios y materiales, además de evitar aglomeraciones.
Grupos muy reducidos  y plazas muy limitadas,  delimitando el espacio de uso de cara a respetar la distancia de seguridad.
A los grupos  3 a 5 años, donde los monitores tienen que ser dentro del agua, estos irán equipados con EPI’s de protección.
El material es de uso individual, desinfectándolo después de cada clase.

Recomendaciones por un ambiente idóneo y de seguridad para la práctica de la actividad:

Utiliza exclusivamente los vestuarios asignados.
Obligatorio gafas de natación, gorro de baño, chanclas y bañador.
De cara a agilizar la estancia a los vestuarios y evitar el contacto con otros usuarios, te  recomendamos duches a los pequeños en casa.
Un acompañante por alumno para acceder a las instalaciones. Los niños y niñas que se puedan cambiar solo, preferiblemente tienen que entrar al vestuario sin acompañante.
El bebés tienen que llevar pañales acuáticos. Durante la sesión es preciso el acompañamiento de un adulto.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

Oferta!

Promo semestral

441,00 301,00

INCLUYE

– 7 meses
– Seguro
– Matrícula

 

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra el código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.
*Dispones de 3 meses para activar el pack.

Pack anual ITW

468,00

 • 12 meses
 • Inscripción
 • Seguro

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

infantil_gimnasio_ludoteca_yoga_boxeo_fitness_nios4

dillunsdimartsdimecresdijousdivendresdissabtediumenge
9:30
10:30
11:30
12:30
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00

Per a formalitzar la inscripció s’haurà de portar el D.N.I original del tutor, les dades bancàries i el pagament de la primera quota i despeses.

Si tens qualsevol dubte o pregunta, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

dillunsdimartsdimecresdijousdivendresdissabtediumenge
6:30
7:00
7:50
8:30
9:00
9:30
10:00
10:20
10:30
10:50
11:00
13:30
14:15
14:30
15:10
15:30
16:15
17:30
18:20
18:30
19:20
19:30
19:45
20:20

AVANTATGES PER A FILLS DE SOCIS MENORS DE 14 ANYS

Si ets soci, nosaltres cuidem dels teus fills al Kid’s club i al Kid’s Help mentre gaudeixes del teu entrenament. Aquest servei és gratuït!
A més també podreu venir en família al Aquafamily (piscina interior, consulta horaris segons temporada). Us ho passareu bé tots junts!
FIDELITY PROGRAM: amb el temps vas adquirint molts privilegis. Consulta més avantatges per a fills de socis menors de 14 anys.
Entrades gratuïtes segons antiguitat.
Oasis (piscina exterior): consulta dates d’accés gratuït durant el mes d’Agost per a fills de socis Premium i Diamond.
Amb el temps vas adquirint molts privilegis. Consulta més avantatges per a fills de socis menors de 14 anys.

dillunsdimartsdimecresdijousdivendresdissabtediumenge
9:30
10:30
11:30
12:30
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00

Inclòs a la quota QNens i gratuït per a fills de socis.
Els horaris estan subjectes a possibles modificacions segons temporada i calendari escolar.
Per a formalitzar l’entrada s’haurà de portar el D.N.I original del tutor soci i fer el pagament de la targeta d’accés 3€ (una única tramitació i un únic pagament per nen/nena).
NORMATIVA AQUAFAMILY: nens acompanyats per un adult (màxim 2 nens per adult). Caldrà respectar les indicacions del SOS i utilitzar el carril que ens indiqui, abandonant-lo a iniciar-se una activitat en el mateix, o bé quan el SOS ho determini. Els nens majors de 6 anys han d’utilitzar els vestidors infantils de piscina (no es permet l’ús dels vestidors d’adults). És obligatori l’ús de casquet de bany excepte si es porta el cabell al zero, sabatilles de bany, banyador i tovallola per assecar-se (per motius higiènics no es permetrà banyar-se amb roba interior). Abans del bany és obligatori dutxar-se. No es permet banyar-se a persones que pateixin malalties dèrmiques infeccioses, en cas de dubte la Direcció podrà exigir la presentació d’un certificat mèdic. No es permet menjar en tot el recinte. Cal circular caminant i no es permet jocs perillosos, córrer i donar empentes o les pràctiques d’apnea, tampoc tirar-se de cap atesa la fondària de les piscines.
NORMATIVA KID’S CLUB – HELP CLUB: s’ha d’acompanyar al/s menor/s fins el Kid’s Club, anant-lo a buscar quan finalitzi l’activitat. E/ls soci/s tutor/s ha/n d’estar en tot moment a les instal·lacions. Es prega puntualitat a la recollida. Nens/nenes de 3 a 13 anys.

Programa gratuït d’assessorament i motivació exclusiu QWellness

 • Reserva hora amb el nostre/a assessor/a  esportiu/va a recepció.
 • Entrevista inicial on ens explicaràs el teu objectiu, els tipus d’activitats que et motiven, patologies i el temps que disposes.
 • Estudi corporal Inbody (una anàlisi complet de la teva composició corporal).
 • Et dissenyarem un programa d’entrenament tenint en compte els resultats de la Inbody, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. El programa pot ser de Fitness, Dirigides o tots dos… Ens basem en les teves preferències perquè mai perdis la motivació!
 • Cada mes, durant 6 mesos, tindràs un assessorament amb Inbody i renovació de rutina.
  √ RESULTATS: els resultats de la Inbody es carregaran a l’App QWelness i els podràs consultar sempre que vulguis.
  √ RUTINES: et carregarem les teves rutines a l’App QWellness on podràs comprovar l’execució d’exercicis.
  √ Finalitzat els primers 6 mesos, si el teu programa és de Fitness et farem un canvi gratuït de rutina cada 2 mesos.
 • 2500m2 Fitness amb maquinària d’última generació connectada a l’App d’entrenament QWellness , amb pantalla tàctil (comprova l’execució d’exercicis) i televisió. Més info
 • The Box Fitness: trobaràs tot l’equipament que necessites pel teu Free Entrenament  més complet  Fucional, Metabòlic (cardiovascular), Gymnastic (calistènic), Suspension Training (suspensió),  Weight Lifting (aixecament de pes)…
 • Accés a totes les activitats dirigides. Consulta horaris
 • Xpress Workshops: classes dirigides de 15/30 minuts. Consulta horaris
 • Pilates, Ioga, Embaràs i Salut. Consulta horaris
 • Arts Marcials. Consulta horaris
 • Piscina per nedar tant com vulguis, activitats dirigides, programes d’entrenament de natació gratuïts…
 • The Box Piscina amb material de natació i funcional de lliure entrenament.
 • 1500m2 de vestidors amb armariets, assecadors i sabó.
 • Spa amb Hidromassatge i Bany de vapor (+14 anys).
 • Vestidors específics de piscina per adults i nens.
 • Oasis: piscina exterior (temporada d’estiu) amb solàrium (tot l’any).
 • Pista de Futbol 3×3.
 • Workcafé, un espai versátil on podràs menjar, treballar o simplemente desconectar una estona acondicionat amb microones, màquines de vending, Tv i Wifi.
 • Pàrquing.
 • Kid’s Club (servei de Ludoteca) per a  fills de socis dels 3 als 13 anys.
 • Aquafamily (espai a piscina familiar) per a fills de socis fins a 13 anys i a la Pista de Futbol 3×3 per a fills de socis fins a 13 anys (consulta horaris normativa).
 • Invitacions exclusives per amics o familiars.
 • Fidelity Program. Amb el temps vas adquirint molts privilegis.

Mensual Cuota todo el dia

40,51

INCLUYE

– Días de septiembre
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 • Start Program con asesor técnico continuado.
 • Te prepararemos tu programa para objetivos, sólo tienes que dirigirte a la sala de fitness y pedir el tuyo.
 • Sala de fitness con maquinaria de última generación conectada a la App QWellness , con patnalla táctil (comprueba la ejecución de ejercicios) y televisión.
 • The Box Fitness: estructura funcional con una gran variedad para el libre entrenamiento y clases grupales.
 • Acceso a todas las actividades dirigidas, sin masificación. Consulta horarios
 • Xpress Workshops: clases dirigidas de 15 minutos. Consulta en el horario de dirigidas.
 • Cycling virtual para el libre entrenamiento.
 • QNens: para socios menores de 13 años todo un programa de actividades adaptadas a su edad (consulta condiciones).
 • Piscina: nadar tanto como quieras, actividades dirigidas, programas de entrenamiento de natación gratuitos…
 • The Box Piscina con material de natación y funcional de libre entrenamiento.
 • 1500m2 de vestuarios con taquilla, secadores, difusores y jabón.
 • Spa con Hidromasaje y Baño de vapor (+14 años).
 • Vestuarios específicos de piscina para adultos y niños.
 • Oasis: piscina exterior (temporada de verano) con solárium (todo el año).Pista de Futbol 3×3 gratuita.
 • Boulder (escalada).
 • Lounge Club: una zona de Pic Nic equipada con microondas, máquinas de vending, TV i Wifi.
 • Párquing.
 • Kid’s Club (servicio de Ludoteca) para hijos de socios de 3 a 13 años.
 • Aquafamily (espacio en la piscina familiar) para hijos de socios hasta 13 años.
 • Pista de Futbol 3×3 para hijos de socios hasta 13 años (consulta horarios y normativa).
 • Invitaciones exclusivas para amigos o familiares.
 • Fidelity Program con el tiempo vas adquiriendo muchos privilegios.
Oferta!

Pack mensual especial empresas

109,00 49,00

 • 1 mes
 • Inscripción
 • Matrícula

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Reserva semestral especial empresas (resto del pago en la recepción del Q)

49,00

 • 6 meses + 1 regalo
 • 10% dto. adicional
 • Inscripción
 • Matrícula

*Resto del pago en la recepción del Q

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Reserva anual especial empresas (resto del pago en la recepción del Q)

49,00

 • 12 meses + 3 regalo
 • Servicio de toalla
 • 10% dto. adicional
 • Inscripción
 • Matrícula

*Resto del pago en la recepción del Q

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 • Aprender a nadar
 • Ponerse en forma
 • Adelgazar
 • Tonificar
 • Se adaptará el tipo de entreno al objetivo deseado, es un regalo ideal para motivar.

Pack 7 meses ITW

301,00

 • 7 meses
 • Inscripción
 • Seguro

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Pack mensual ITW

39,00

 • 1 mes
 • Inscripción
 • Seguro

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Pack anual ITW

468,00

 • 12 meses
 • Inscripción
 • Seguro

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Pack 7 meses ITW

301,00

 • 7 meses
 • Inscripción
 • Seguro

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.


1.1

Más de 750m2 DE PESO LIBRE

√ Pure Power Training –  Aumenta la potencia con la máxima activación muscular
√ Pure Glute Builder Training –  Fácil y efectivo
√ Free Weights – Fuerza y alto rendimiento

Nuestra sala cuenta con la línea completa Pure de Technogym y una gran equipación de mancuernas, discos, bancos y otros de la misma firma. La gama Pure es ideal para en entrenamiento de elite. Son equipos diseñados para deportistas con la más alta calidad en cuanto a biomecánica, ergonomía, durabilidad y seguridad, con la finalizar de maximizar el rendimiento deportivo. Máxima activación muscular y de fuerza aplicando los principios biomecánicos más avanzados.

Descubre algunos de los equipamientos  Hip Trust  .  Standing Abductor  · T-Bar Row Pure   .   Seated Calf   .  Hack Squat


1.1

Més de 750m2 DE PES LLIURE

√ Pure Power Training –  Augmenta la potència amb la màxima activació muscular
√ Pure Glute Builder Training –  Fàcil i efectiu
√ Free Weights – Força i alt rendiment

La nostra sala compta amb la línea completa Pure de Technogym i una gran equipació de manuelles, discos, bancs i d’altres de la mateixa signatura. La gamma Pure és ideal per a l’entrenament d’elit. Són equips dissenyats per esportistes amb la més alta qualitat quant a biomecànica, ergonomia, durabilitat i seguretat, amb la finalitat de maximitzar el rendiment esportiu. Màxima activació muscular i de força aplicant els principis biomecànics més avançats.

Descobreix alguns dels equipaments   Hip Trust  .  Standing Abductor  · T-Bar Row Pure   .   Seated Calf   .  Hack Squat

Oferta!

SEMESTRAL TOT DIA

382,19 351,62

INCLUYE
-6 meses
-1 mes de regalo
-8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL TODO DIA DTO FAMILIAR

358,34 329,67

INCLUYE
-6 meses
-1 mes de regalo
– 8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL TODO DIA DTO EMPRESA

334,43 307,68

INCLUYE
-6 meses
-1 mes de regalo
-8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL MAÑANA

354,20 325,86

INCLUYE

-6 meses
-1 mes de regalo
-8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL MAÑANA DTO. FAMILIAR

333,33 306,66

INCLUYE

-6 meses
-1 mes de regalo
-8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL MAÑANA DTO. EMPRESA

291,66 277,08

INCLUYE

-6 meses
-8% dto
-1 mes de regalo
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL EASYQ

361,80 343,71

INCLUYE

-Días de septiembre
-6 meses +1 mes de regalo
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL EASYQ DTO.

343,71 326,55

INCLUYE

-Días de septiembre
-6 meses +1 mes de regalo
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL EASYQ DTO. EMPRESA

343,74 326,55

INCLUYE

-6 meses + 1 mes de regalo
– Dto. Familiar o Empresa
-5% dto.
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL QJOVE 14 A 24 AÑOS

353,64 335,96

INCLUYE

-Días de septiembre en Cuota Jove (de 14 a 24 años)
-6 meses+1 mes de regalo
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL QJOVE 14 A 24 AÑOS DTO. EMPRESA

335,94 319,14

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota Jove (de 14 a 24 años)
– 6 meses + 1 mes de regalo
– Dto. Hermanos o Empresa
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.

SEMESTRAL QJOVE 14 A 24 AÑOS DTO. FAMILIAR

247,56

INCLUYE

-Días de septiembre en Cuota Jove (de 14 a 24 años)
-6 meses + 1 mes de regalo
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL QJUNIOR 14 A 17 AÑOS

319,46 293,90

INCLUYE

-6 meses
-1 mes de regalo
-8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.

SEMESTRAL QJUNIOR 14 A 17 AÑOS DTO. FAMILIAR

223,62

INCLUYE
-6 meses
-1 mes de regalo
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.

ANUAL PREMIUM

690,00

INCLUYE

– Días de Septiembre
– 15 meses en cuotas Todo el dia y Jove
– Servicio de toalla
– Seguro
– Matrícula

 

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

*Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorios.
*Dispones de 3 meses para activar el pack.

Oferta!

ANUAL QMAÑANA DTO EMPRESA

583,33 536,66

INCLUYE

-15 meses
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL EASYQ DTO FAMILIAR

648,55 596,76

INCLUYE

-8% dto.
-15 meses
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL EASYQ DTO EMPRESA

614,43 565,28

INCLUYE

-15 meses
-8% dto
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL JUNIOR

638,93 587,82

INCLUYE

-15 meses
-8% dto
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL JUNIOR DTO FAMILIAR

639,93 447,25

INCLUYE
-15 meses
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL JUNIOR DTO EMPRESA

607,05 558,49

INCLUYE

-15 meses
-8% dto
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL JOVEN

667,18 613,80

INCLUYE
-15 meses
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.

ANUAL JOVEN FAMILIAR

495,12

INCLUYE
-Días de septiembre
– 15 meses
-Dto Familiar (Padre y/o madre)
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL JOVEN DTO ESPECIAL EMPRESA

667,18 602,18

INCLUYE
-15 meses
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL TODO EL DIA +60

637,44 605,57

INCLUYE

-Días de Septiembre en Cuota +60 años
-15 meses
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

SEMESTRAL QJUNIOR 14 A 17 AÑOS DTO. EMPRESA

303,52 279,24

INCLUYE
-6 meses
-1 mes de regalo
-8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.

Programa gratuito de asesoramiento y motivación exclusivo QWellness

 • Reserva hora con nuestro asesor/a deportivo/a en la recepción.
 • Entrevista inicial donde nos explicarás tu objetivo, el tipo de actividades que te motivan, patologías y el tiempo del que dispones.
 • Estudio corporal Inbody (un análisis completo de tu composición corporal).
 • Te diseñaremos un programa de entreno teniendo en cuenta los resultados de la  Inbody, tu disponibilidad horaria, tus gustos y tus necesidades. El programa puede ser de Fitness, Dirigidas o ambos… Nos basaremos en tus preferencias para que nunca pierdas la motivación!
 • Cada mes, durante 6 meses, tendrás un asesoramiento con Inbody y renovación de rutina.
  √ RESULTADOS: los resultados de la Inbody se cargarán en la App QWellness y los podrás consultar siempre que quieras.
  √ RUTINAS: te cargaremos tus rutinas en la App QWellness donde podrás comprobar la ejecución de los ejercicios.
  √ Finalizado los primeros 6 meses, si tu programa es de Fitness te haremos un cambio gratuito de rutina cada 2 meses.
 • 2500m2 Fitness con maquinária de última generación conectada a la App de entreno QWelleness, con pantalla táctil (comprueba la ejecución de los ejercicios) y televisión.
 • The Box Fitness: encontrarás todo el equipo que necesitas para tu Free Entrenament más completo, Funcional, Metabólico (cardiovascular), Gymnastic (calisténico), Suspension Training (suspensión),  Weight Lifting (levantamiento de peso)…
 • Acceso a todas las actividades dirigidas. Consulta horarios
 • Xpress Workshops: clases dirigidas de 15/30 minutos. Consulta horarios
 • Pilates, Yoga, Embarazo y Salud. Consulta horaris
 • Artes Marciales. Consulta horarios
 • Piscina para nadar tanto como quieras, actividades dirigidas, programas de entrenamiento de natación gratuitos…
 • The Box Piscina con material de natación y funcional de llibre entrenamiento.
 • 1500m2 de vestuarios con taquillas, secadores y jabón.
 • Spa con Hidromasaje y Banyo de vapor (+14 años).
 • Vestuarios específicos de piscina para adultos y niños.
 • Oasis: piscina exterior (temporada de verano) con solárium (todo el año).
 • Pista de Futbol 3×3.
 • Workcafé, un espacio versátil donde podrás comer, trabajar o simplemente desconectar un rato, acondicionado con microondas, máquinas de vendig, Tv y Wifi.
 • Parquing.
 • Kid’s Club (servicio de Ludoteca) para hijos de socios de 3 a 13 años.
 • Aquafamily (espacio en piscina familiar) para hijos de socios hasta los 13 años,  Pista de Futbol 3×3 para hijos de socios hasta los 13 años (consulta horarios normativa).
 • Invitaciones exclusivas para amigos o familiares.
 • Fidelity Program. Con el tiempo vas adquiriendo muchos privilegios.
Oferta!

Promo anual

764,38 516,00

INCLUYE

– 12 meses
– Seguro
– Matrícula

 

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra el código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.
*Dispones de 3 meses para activar el pack.

8 SESIONES ENTRENO INDIVIDUAL 45′

248,00

INCLUYE

– 8 sesiones de 45′
– Cajita regalo
– Envío regalo digital

4 SESIONES ENTRENO INDIVIDUAL 45′

128,00

INCLUYE

– 4 sesiones de 45′
– Cajita regalo
– Envío regalo digital

2 SESIONES ENTRENO INDIVIDUAL 45′

64,00

INCLUYE

– 2 sesiones de 45′
– Cajita regalo
– Envío regalo digital

PACK MENSUAL ESPECIAL EMPRESAS

65,00

 • 1 mes
 • Inscripción
 • Seguro

Cuanto me saldrá la cuota después de la promoción? +info cuota y tarifas
La acreditación como profesional se tiene que hacer a la Recepción del QWellness mediante la presentación la cabecera de la última nómina.

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Pack mensual

65,00

INCLUYE

– 1 mes
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Mensual Cuota mañana

38,86

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota de Mañana
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

Oferta!

ANUAL JOVEN DTO EMPRESA

667,18 583,16

INCLUYE

-15 meses
-8% dto
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

ANUAL QMAÑANA DTO FAMILIAR

666,66 613,33

INCLUYE

-15 meses
-Servicio de toalla
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.
Oferta!

Semestral en Cuota Mañana

375,42 356,65

INCLUYE

– Días de septiembre
– 6 meses+1 de regalo cuota Mañana
– Seguro
– Matrícula

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Oferta!

Pack trimestral Cuota Reducida

201,00 150,00

INCLUYE

– Días de Julio, Agosto, Septiembre y Octubre en cuota Reducida
– Seguro
– Matrícula

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Oferta!

Semestral Cuota Todo el Dia

405,12 384,86

INCLUYE

– Días de septiembre
– 6 meses +1 regalo
– Seguro
– Matrícula

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Oferta!

Pack trimestral Cuota Todo el Dia

225,00 170,00

INCLUYE

– Días de Julio, Agosto, Septiembre y Octubre en cuota Todo el Día
– Seguro
– Matrícula

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Mensual todo el día con dto.

39,10

INCLUYE

– Días de septiembre
– Dto. Familiar o Empresa
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Oferta!

Semestral Cuota Todo el Dia con Dto.

379,82 360,81

INCLUYE

– Días de septiembre
– 6 meses +1 regalo
– Dto. Familiar o Empresa
– Seguro
– Matrícula

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Oferta!

Semestral en Cuota Mañana con dto

353,34 335,67

INCLUYE

– Días de septiembre
– 6 meses+1 de regalo en  cuota Mañana
– Dto. Familiar o Empresa
– Seguro
– Matrícula

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Mensual Cuota mañana con dto.

37,63

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota de Mañana
– Dto. Familiar o Empresa
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

Mensual Cuota Easy

38,10

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota Easy
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

Mensual Cuota Easy con dto

37,10

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota Easy
– Dto. Familiar o Empresa
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

Mensual Cuota Jove

37,65

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota Jove (de 14 a 24 años)
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

Mensual Cuota +60

35,71

INCLUYE

– Días de Septiembre en Cuota +60 años
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

Mensual Cuota Jove con dto.

36,66

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota Jove (de 14 a 24 años)
– Con dto. Hermanos o empresa
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

Mensual Cuota Jove Familiar

31,75

INCLUYE

– Días de septiembre en Cuota Jove (de 14 a 24 años)
– Con dto. Padre y/o madre
– Seguro
– Matrícula

 

Descripció

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 

ANUAL PREMIUM REDUCIDA

650,00

INCLUYE

– Días de Septiembre
– 15 meses en cuotas Mañana y Easy
– Servicio de toalla
– Seguro
– Matrícula

 

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

*Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorios.
*Dispones de 3 meses para activar el pack.

Oferta!

SEMESTRAL +60 AÑOS

318,72 302,78

INCLUYE

-Días de Septiembre en Cuota +60 años
-6 meses +1 mes de regalo
-Matricula
-Seguro

Quieres pagar ahora solo el 50%? introduce en el carrito de la compra código cupón: PAGO1
* Resto del pago lo realizarás al siguiente mes.

Descripció

 • Promoción valida para no socios con más de 4 meses de inactividad.
 • Candado y tarjeta obligatorios.