ENTRENAMIENTO GRUPO JOVEN (de 13 a 16 años)

INSTALACIONES
2 luminosas piscinas y 8 vestuarios, 6 de los cuales están especialmente diseñados para el uso infantil,

PISCINAS
Tratadas con electrólisis salina, disolución más isotónica que minimiza el típico olor a cloro i las irritaciones así como las alergias de ojos, piel y vías respiratorias.

20 AÑOS DE EXPERIENCIA
20 años de experiencia trabajando en la educación acuática. Nuestros profesionales disfrutan dando clases!

Aplicamos todos los protocolos de higiene y seguridad siguiendo las medidas recomendadas a la Guía de Prevención de la Olmos y por la Generalitat.

– Franjas horarias programadas por grupos de edad. Hemos establecido un tiempo de 15’ entre clases para poder realizar la limpieza y desinfección de los espacios y materiales, además de evitar aglomeraciones.
– Grupos muy reducidos  y plazas muy limitadas,  delimitando el espacio de uso de cara a respetar la distancia de seguridad.
– A los grupos  3 a 5 años, donde los monitores tienen que ser dentro del agua, estos irán equipados con EPI’s de protección.
– El material es de uso individual, desinfectándolo después de cada clase.

ENSEÑANZA
Iniciación y avanzado: dominio corporal y motriz, inicio de trabajos de coordinación para la preparación de estilos. Inicio a las técnicas de crol, espalda y braza.

PERFECCIONAMIENTO
Iniciación y avanzado: trabajo de técnicas de crol, espalda, braza y mariposa. plantean objetivos para potenciar su perfeccionamiento mejorando su prestación física.

Para más información, precios y fechas DESCARGA PDF

INSCRIPCIONES OBIERTAS EN LA RECEPCIÓN DEL Q!

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats. Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material (trx, anelles olímpiques, cordes i barres, Kettlebells, rems, skillmill…) I classes grupals també incloses a la teva quota: Qrossfit, Metabòlic Training, Suspension Training, Functional Training…

Horaris d’accés amb quota EASYQ
De dilluns a dijous de 06.30h a 08.00h-11.00h a 17.00h-20.40h a 23h
Divendres de 6.30 a 08.00h-11.00h a 23.00h
Caps de setmana i festius TOT HORARI 

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala amb la gamma més alta de maquinària del mercat! Innovació 100%, disposa del més alt nivell de prestacions en l’àmbit tecnològic, ergonòmic, biomecànic i connectivitat. Integrades a la plataforma MyWellness per una experiència d’entrenament interactiva, personalitzada i molt estimulant.

APP

NOVA APP QWELLNESS

Registra el teu entrenament al gym i a l’exterior i comprova la teva evolució i resultats. Descarrega’t els teus programes personalitzats i comprova l’execució dels exercicis gràcies als vídeos tutorials.
Apunta’t als nostres reptes, motivat i aconsegueix els teus objectius!
Veuràs una imatge renovada de l’App, a més de noves funcions com les teves dades personals o els teus pagaments. Veure video tutorial

Nom App: Qwellness.

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Amb les millors vistes de Sabadell i molta llum natural! Tenim més de 60 estacions de cardio, sense esperes! cintes de córrer, climbmills, rems, bicicles verticals, bicicletes recombers, elíptiques… pantalla tàctil, televisió per veure els teus programes preferits, circuits virtuals, programes d’entrenament…

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Con las mejores vistas de Sabadell y mucha luz natural. Tenemos más de 60 estaciones de cardio, sin esperas! cintas de correr, climbmills, remos, bicicletas verticales, bicicletas recombers, elípticas… pantalla táctil, televisión para tus programas preferidos, circuitos virtuales, programas de entrenamiento…

APP

APP QWELLNESS

Registra tu entreno en el gym y en el exterior, comprueba tu evolución y resultados. Descarga tus programas personalizados y comprueba la ejecución de los ejercicios gracias a los vídeos y tutoriales.

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala con la gama más alta de maquinaria del merado! Innovación 100%, dispone del más alto nivel de prestaciones en el ámbito tecnológico, ergonómico, biomecánico y conectividad. Integradas en la plataforma MyWellness para una experiencia de entrenamiento interactivo, personalizada y muy estimulante.

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

Prepara tu cuerpo para superar nuevos retos y para que tus libres entrenamientos y clases sean los más completos posibles. Con nuestra nueva estructura, gran variedad de material (trx, anillas olímpicas, cuerdas y barras, kettlebells, remos, Skillmill…) Y clases grupales incluidas en tu cuota: Qrossfit, Metabólico Training, Suspension Training, Functional Training…

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Sigue nuestro programa, confía en nosotros, y rápido empezarás a ver tus primeros resultados. Se trata de un programa de asesoramiento personalizado, de una duración de 4 meses, que cuenta con nuestra App Mywellnes personalizada.
Después de una entrevista con un asesor y un estudio exhaustivo con la última tecnología InBody (con la cual se efectuará un análisis completo de tu composición corporal), te diseñaremos un entrenamiento en función de tu objetivo, tu disponibilidad horaria, tus gustos y tus necesidades. Al QTodo incluido!

qwellness

 SKILLMILL

Exclusiu producte d’entrenament esportiu professional per millorar potència, velocitat, resistència i agilitat. Incorpora una pantalla tàctil on veuràs totes les dades necessàries per millorar els teus objectius. Desitjaràs provar-la ja!

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

L’opció ideal per a l’entrenament d’elit. Són equips dissenyats per als esportistes amb la més alta qualitat quant a biomecànica, ergonomia, durabilitat i seguretat, amb la finalitat de maximitzar el rendiment esportiu. Màxima activació muscular i de força aplicant els principis biomecànics més avançats.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

– 1 assessorament inicial amb InBody (anàlisi completa de la teva composició corporal) i entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguiment  i canvi de programa, al cap de dos mesos, per part del teu assessor técnic.
– Al 4t mes, una sessió InBody perquè puguis veure la teva evolució i els teus assoliments.

– 1 asesoramiento inicial con InBody (análisis completo de tu composición corporal) y entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguimiento y cambio de programa, al cabo de dos meses, por parte de tu asesor técnico.
– Al 4º mes, una sesión InBody para que puedas ver tu evolución y tus logros.

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

La opción ideal para el entrenamiento de élite. Son equipos diseñados para los deportistas con la más alta calidad en cuanto a biomecánica, ergonomía, durabilidad y seguridad, con la Finalidad de maximizar el Rendimiento deportivo. Máxima activación muscular y de fuerza aplicando a los principios biomecánicos más avanzados.

qwellness

 SKILLMILL

Exclusivo producto de entrenamiento deportivo profesional para mejorar potencia, velocidad, resistencia y agilidad. Incorpora una pantalla táctil donde verás todos los datos necesarios para mejorar tus objetivos. Desearás probarla ya!

– 1 asesoramiento inicial con InBody (análisis completa de tu composición corporal) y entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguimiento y cambio de programa, después de dos meses, por parte de tu asesor técnico.
– Al 4t mes, una sesión InBody para que puedas ver tu evolución y tus logros.

COMUNICAT QUOTES COVID-19

Apreciats socis,

Com sabeu, davant l’excepcional mesura anunciada pel Govern, des de divendres passat dia 14 QWellness va tancar les seves instal·lacions. Lamentablement la situació actual continua sent complicada i, davant aquesta situació incerta, hem pres la decisió de congelar, fins a la reobertura del club, totes les quotes i serveis contractats. Això vol dir que no es girarà cap rebut fins que no finalitzi aquesta situació, per les quotes semestrals o anuals, el venciment d’aquestes s’ajornarà tants dies com el club hagi estat tancat. També quedaran ajornades totes les gestions administratives, podent-les gestionar amb tota tranquil·litat a la reobertura del centre.

Us volem agrair la comprensió i el suport que ens esteu donant, per això continuarem publicant vídeos de classes i rutines online, al Youtube i a les xarxes, perquè aquesta gran família QWellness segueixi connectada, una família que no s’atura!. Per accedir-hi, t’anirem enviant la informació i els enllaços per e-mail diàriament.

Ens veiem, esperem molt aviat, al Q.

COMUNICADO CUOTAS COVID-19

Apreciados socios,

Como sabéis, ante la excepcional medida anunciada por el Gobierno, desde el pasado viernes día 14 QWellness cerró sus instalaciones. Lamentablemente la situación actual sigue siendo complicada y, ante esta situación incierta, hemos tomado la decisión de congelar, hasta la reapertura del club, todas las cuotas y servicios contratados. Esto quiere decir que no se girará ningún recibido hasta que no finalice esta situación, para las cuotas semestrales o anuales, el vencimiento de estas se aplazará tantos días como el club haya permanecido cerrado. También quedarán aplazadas todas las gestiones administrativas, pudiéndolas gestionar con toda tranquilidad a la reapertura del centro.

Queremos agradecer la comprensión y el apoyo que nos estáis dando, por eso continuaremos publicando vídeos de clases y rutinas online, en Youtube y en las redes, para que esta gran familia QWellness siga conectada, una familia que no se detiene !. Para acceder, te iremos enviando la información y los enlaces por e-mail diariamente.

Nos vemos, esperamos muy pronto, al Q.

 

COMUNICAT CURSETS NATACIÓ COVID-19

Apreciats socis,

Com sabeu, davant l’excepcional mesura anunciada pel Govern, des de divendres passat dia 14 QWellness va tancar les seves instal·lacions. Lamentablement la situació actual continua sent complicada i, davant aquesta situació incerta, hem pres la decisió de congelar, fins a la reobertura del club, tos els cursos de Natació i serveis contractats. Això vol dir que no es girarà cap rebut fins que no finalitzi aquesta situació. També quedaran ajornades totes les gestions administratives, podent-les gestionar amb tota tranquil·litat a la reobertura del centre.

Ens veiem, esperem molt aviat, al Q.
COMUNICADO CURSOS NATACIÓN COVID-19

Apreciados socios,

Como sabéis, ante la excepcional medida anunciada por el Gobierno, desde el pasado viernes día 14 QWellness cerró sus instalaciones. Lamentablemente la situación actual sigue siendo complicada y, ante esta situación incierta, hemos tomado la decisión de congelar, hasta la reapertura del club, tos los cursos de Natación y servicios contratados. Esto quiere decir que no se girará hacia recibido hasta que no finalice esta situación. También quedarán aplazadas todas las gestiones administrativas, pudiendo las gestionar con toda tranquilidad a la reapertura del centro.

Nos vemos, esperamos muy pronto, al Q.
#joemquedoacasa
#yomequedoencasa

GAP DISPONIBLE AL FINAL DE LA MAÑANA

INTENSIVOS NATACIÓN JOVEN

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

ENTRENO INDIVIDUAL 60′

42,00

Aquest entrenament és superefectiu, en 60 minuts es poden treballar tots els objectius! Gràcies al programa dissenyat exclusivament per a tú aprofitaràs al màxim el teu entrenament.

Descripción

Recorda que pots utilitzar aquest entrenament tant al gimnàs com a l’exterior o online.

ENTRENO INDIVIDUAL 30′

27,00

En 30 minuts podràs entrenar més del que et penses.
Aquest entrenament és ideal per les persones que disposen de poc temps, però que volen un entrenament superefectiu. Gràcies al programa dissenyat exclusivament per a tú aprofitaràs al màxim el teu entrenament.

Descripción

Recorda que pots utilitzar aquest entrenament tant al gimnàs com a l’exterior o online.

ENTRENO INDIVIDUAL 45′

33,00

Aquest entrenament és superefectiu, en 45 minuts es poden treballar tots els objectius! Gràcies al programa dissenyat exclusivament per a tú aprofitaràs al màxim el teu entrenament.

Descripción

Recorda que pots utilitzar aquest entrenament tant al gimnàs com a l’exterior o online.

PACK 4 ENTRENO INDIVIDUAL 30′

104,00

¡Oferta!

PACK 4 ENTRENO INDIVIDUAL 45′

128,00 116,00

¡Oferta!

PACK 4 ENTRENO INDIVIDUAL 60′

160,00 145,45

PACK 8 ENTRENO INDIVIDUAL 30′

200,00

¡Oferta!

PACK 8 ENTRENO INDIVIDUAL 45′

248,00 225,45

¡Oferta!

PACK 8 ENTRENO INDIVIDUAL 60′

312,00 283,64

PACK 4 ENTRENO DUO 45′

152,00

PACK 4 ENTRENO DUO 60′

200,00

PACK 8 ENTRENO DUO 45′

288,00

PACK 8 ENTRENO DUO 60′

384,00

Quines mesures d’higiene i seguretat aplicarem?
Donada la situació actual i de cara a maximitzar la seguretat hem implantat un protocol intern de prevenció seguint les mesures recomanades a la Guia de Prevenció de la OMS i per La Generalitat:

 • Franges horàries programades per grups d’edat. Hem establert un temps de 15’ entre classes per poder realitzar la neteja i desinfecció dels espais i materials, a més d’evitar aglomeracions.
 • Grups molt reduïts  i places molt limitades,  delimitant l’espai d’ús de cara a respectar la distància de seguretat.
 • Als grups  3 a 5 anys, on els monitors han de ser dins l’aigua, aquests aniran equipats amb EPI’s de protecció.
 • El material és d’ús individual, desinfectant-lo després de cada classe.

Recomanacions per un ambient idoni i de seguretat per a la pràctica de l’activitat:

 • Utilitza exclusivament els vestidors assignats.
 • Obligatori ulleres de natació, casquet de bany, xancles i banyador.
 • De cara a agilitzar l’estada als vestidors i evitar el contacte amb altres usuaris, et  recomanem dutxis als petits a casa.
 • Un acompanyant per alumne per accedir a les instal·lacions. Els nens i nenes que es puguin canviar sols, preferiblement han d’entrar al vestidor sense acompanyant.
 • El nadons han de portar bolquers aquàtics. Durant la sessió és precís l’acompanyament d’un adult.

Qué medidas de higiene y seguridad aplicaremos?
Dada la situación actual y de cara a maximizar la seguridad hemos implantado un protocolo interno de prevención siguiendo las medidas recomendadas a la Guía de Prevención de la OMS y por La Generalitat:

Franjas horarias programadas por grupos de edad. Hemos establecido un tiempo de 15’ entre clases para poder realizar la limpieza y desinfección de los espacios y materiales, además de evitar aglomeraciones.
Grupos muy reducidos  y plazas muy limitadas,  delimitando el espacio de uso de cara a respetar la distancia de seguridad.
A los grupos  3 a 5 años, donde los monitores tienen que ser dentro del agua, estos irán equipados con EPI’s de protección.
El material es de uso individual, desinfectándolo después de cada clase.

Recomendaciones por un ambiente idóneo y de seguridad para la práctica de la actividad:

Utiliza exclusivamente los vestuarios asignados.
Obligatorio gafas de natación, gorro de baño, chanclas y bañador.
De cara a agilizar la estancia a los vestuarios y evitar el contacto con otros usuarios, te  recomendamos duches a los pequeños en casa.
Un acompañante por alumno para acceder a las instalaciones. Los niños y niñas que se puedan cambiar solo, preferiblemente tienen que entrar al vestuario sin acompañante.
El bebés tienen que llevar pañales acuáticos. Durante la sesión es preciso el acompañamiento de un adulto.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

¡Oferta!

Pack semestral

384,00 234,00

 • 6 meses
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

¡Oferta!

Pack anual

732,00 468,00

 • 12 meses
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

¡Oferta!

Pack anual especial Quadis

732,00 468,00

 • Lo que queda de Junio
 • 12 meses
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

¡Oferta!

Pack semestral especial Quadis

384,00 234,00

 • Lo que queda de Junio
 • 6 meses
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

¡Oferta!

Pack Julio´21 especial Quadis

149,00 49,00

 • Lo que queda de Junio
 • Julio
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

infantil_gimnasio_ludoteca_yoga_boxeo_fitness_nios4

lunesmartesmiércolesjuevesviernessábadodomingo
9:30
10:30
11:30
12:30
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30

Per a formalitzar la inscripció s’haurà de portar el D.N.I original del tutor, les dades bancàries i el pagament de la primera quota i despeses.

Si tens qualsevol dubte o pregunta, omple aquest formulari i et respondrem al més aviat possible.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

lunesmartesmiércolesjuevesviernessábadodomingo
6:50
7:00
7:30
7:50
8:20
8:30
9:30
10:20
10:30
11:20
11:30
11:35
13:30
14:15
15:10
15:30
16:15
17:30
18:00
18:30
18:50
19:00
19:20
19:30
19:45
19:50
20:00

AVANTATGES PER A FILLS DE SOCIS MENORS DE 14 ANYS

Si ets soci, nosaltres cuidem dels teus fills al Kid’s club i al Kid’s Help mentre gaudeixes del teu entrenament. Aquest servei és gratuït!
A més també podreu venir en família al Aquafamily (piscina interior, consulta horaris segons temporada). Us ho passareu bé tots junts!
FIDELITY PROGRAM: amb el temps vas adquirint molts privilegis. Consulta més avantatges per a fills de socis menors de 14 anys.
Entrades gratuïtes segons antiguitat.
Oasis (piscina exterior): consulta dates d’accés gratuït durant el mes d’Agost per a fills de socis Premium i Diamond.
Amb el temps vas adquirint molts privilegis. Consulta més avantatges per a fills de socis menors de 14 anys.

lunesmartesmiércolesjuevesviernessábadodomingo
9:30
10:30
11:30
12:30
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00

Inclòs a la quota QNens i gratuït per a fills de socis.
Els horaris estan subjectes a possibles modificacions segons temporada i calendari escolar.
Per a formalitzar l’entrada s’haurà de portar el D.N.I original del tutor soci i fer el pagament de la targeta d’accés 3€ (una única tramitació i un únic pagament per nen/nena).
NORMATIVA AQUAFAMILY: nens acompanyats per un adult (màxim 2 nens per adult). Caldrà respectar les indicacions del SOS i utilitzar el carril que ens indiqui, abandonant-lo a iniciar-se una activitat en el mateix, o bé quan el SOS ho determini. Els nens majors de 6 anys han d’utilitzar els vestidors infantils de piscina (no es permet l’ús dels vestidors d’adults). És obligatori l’ús de casquet de bany excepte si es porta el cabell al zero, sabatilles de bany, banyador i tovallola per assecar-se (per motius higiènics no es permetrà banyar-se amb roba interior). Abans del bany és obligatori dutxar-se. No es permet banyar-se a persones que pateixin malalties dèrmiques infeccioses, en cas de dubte la Direcció podrà exigir la presentació d’un certificat mèdic. No es permet menjar en tot el recinte. Cal circular caminant i no es permet jocs perillosos, córrer i donar empentes o les pràctiques d’apnea, tampoc tirar-se de cap atesa la fondària de les piscines.
NORMATIVA KID’S CLUB – HELP CLUB: s’ha d’acompanyar al/s menor/s fins el Kid’s Club, anant-lo a buscar quan finalitzi l’activitat. E/ls soci/s tutor/s ha/n d’estar en tot moment a les instal·lacions. Es prega puntualitat a la recollida. Nens/nenes de 3 a 13 anys.

¡Oferta!

Pack septiembre + octubre

185,00 65,00

 • Resto de septiembre
 • Octubre
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 • Start Program amb assessor tècnic continuat.
 • Et preparem el teu programa per objectius, només has de dirigir-te a la sala de fitness i demanar el teu.
 • Sala de fitness amb maquinària d’última generació connectada a l’App QWellness , amb pantalla tàctil (comprova l’execució d’exercicis) i televisió.
 • The Box Fitness: estructura funcional amb una gran varietat de material pel lliure entrenament, i classes grupals.
 • Accés a totes les activitats dirigides, sense reserves ni massificació. Consulta horaris
 • Xpress Workshops: classes dirigides de 15 minuts. Consulta a l’horari de dirigides.
 • Cycling virtual per lliure entrenament.
 • QNens: per socis menors de 13 anys tot un programa d’activitats adaptades a la seva edat (consulta condicions).
 • Piscina: nedar tant com vulguis, activitats dirigides, programes d’entrenament de natació gratuïts…
 • The Box Piscina amb material de natació i funcional de lliure entrenament.
 • 1500m2 de vestidors amb armariet, assecadors, difusors i sabó.
 • Spa amb Hidromassatge i Bany de vapor (+14 anys).
 • Vestidors específics de piscina per adults i nens.
 • Oasis: piscina exterior (temporada d’estiu) amb solàrium (tot l’any).
 • Pista de Futbol 3×3.
 • Boulder (escalada).
 • Lounge Club: una zona de Pic Nic equipada amb microones, màquines de vending, Tv i Wifi.
 • Pàrquing.
 • Kid’s Club (servei de Ludoteca) per a  fills de socis dels 3 als 13 anys.
 • Aquafamily (espai a piscina familiar) per a fills de socis fins 13 anys i a la Pista de Futbol 3×3 per a fills de socis fins 13 anys (consulta horaris inormativa).
 • Invitacions exclusives per amics o familiars.
 • Fidelity Program amb el temps vas adquirint molts privilegis.

Pack mensual

45,00

 • Noviembre
 • Diciembre
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Pack mensual infantil

29,00

 • Octubre
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Tarjeta obligatoria.

¡Oferta!

Pack trimestral

228,00 99,00

 • 3 meses
 • Días de octubre
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

 • Start Program con asesor técnico continuado.
 • Te prepararemos tu programa para objetivos, sólo tienes que dirigirte a la sala de fitness y pedir el tuyo.
 • Sala de fitness con maquinaria de última generación conectada a la App QWellness , con patnalla táctil (comprueba la ejecución de ejercicios) y televisión.
 • The Box Fitness: estructura funcional con una gran variedad para el libre entrenamiento y clases grupales.
 • Acceso a todas las actividades dirigidas, sin masificación. Consulta horarios
 • Xpress Workshops: clases dirigidas de 15 minutos. Consulta en el horario de dirigidas.
 • Cycling virtual para el libre entrenamiento.
 • QNens: para socios menores de 13 años todo un programa de actividades adaptadas a su edad (consulta condiciones).
 • Piscina: nadar tanto como quieras, actividades dirigidas, programas de entrenamiento de natación gratuitos…
 • The Box Piscina con material de natación y funcional de libre entrenamiento.
 • 1500m2 de vestuarios con taquilla, secadores, difusores y jabón.
 • Spa con Hidromasaje y Baño de vapor (+14 años).
 • Vestuarios específicos de piscina para adultos y niños.
 • Oasis: piscina exterior (temporada de verano) con solárium (todo el año).Pista de Futbol 3×3 gratuita.
 • Boulder (escalada).
 • Lounge Club: una zona de Pic Nic equipada con microondas, máquinas de vending, TV i Wifi.
 • Párquing.
 • Kid’s Club (servicio de Ludoteca) para hijos de socios de 3 a 13 años.
 • Aquafamily (espacio en la piscina familiar) para hijos de socios hasta 13 años.
 • Pista de Futbol 3×3 para hijos de socios hasta 13 años (consulta horarios y normativa).
 • Invitaciones exclusivas para amigos o familiares.
 • Fidelity Program con el tiempo vas adquiriendo muchos privilegios.
¡Oferta!

Pack mensual especial empresas

94,00 29,00

 • 1 mes
 • Inscripción
 • Matrícula

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

¡Oferta!

Pack trimestral especial empresas

192,04 99,00

 • 3 meses
 • Inscripción
 • Matrícula

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

¡Oferta!

Pack semestral especial empresas

371,64 216,00

 • 6 meses
 • Inscripción
 • Matrícula

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

¡Oferta!

Pack anual especial empresas

707,76 432,00

 • 12 meses
 • Inscripción
 • Matrícula

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.

Pack mensual promo

45,00

 • Noviembre
 • Diciembre
 • Inscripción
 • Seguro

Descripción

*Promoción para no socios con más de 4 meses de inactividad.
*Candado y tarjeta obligatorio.