BODYCOMBAT
Activitat Les Mills. Entrenament cardiovascular que consisteix en realitzar moviments de diferents arts marcials (boxa, karate, taekwondo…), a través de coreografies amb música on milloraràs la flexibilitat, la força, la coordinació i la resistència. Vine a provar-ho!

DURADA
45′

INTENSITAT
ALTA

BENEFICIS
Increment de la capacitat cardiovascular, la força muscular i la coordinació.

CONDICIONAMIENT

dillunsdimartsdimecresdijousdivendresdissabtediumenge
7:00
9:30
10:30
13:30
15:30
17:30
18:30
19:30

La cistella està buida.

Tornar a la botiga

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats. Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material (trx, anelles olímpiques, cordes i barres, Kettlebells, rems, skillmill…) I classes grupals també incloses a la teva quota: Qrossfit, Metabòlic Training, Suspension Training, Functional Training…

Horaris d’accés amb quota EASYQ
De dilluns a dijous de 06.30h a 08.00h-11.00h a 17.00h-20.40h a 23h
Divendres de 6.30 a 08.00h-11.00h a 23.00h
Caps de setmana i festius TOT HORARI 

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala amb la gamma més alta de maquinària del mercat! Innovació 100%, disposa del més alt nivell de prestacions en l’àmbit tecnològic, ergonòmic, biomecànic i connectivitat. Integrades a la plataforma MyWellness per una experiència d’entrenament interactiva, personalitzada i molt estimulant.

APP

NOVA APP QWELLNESS

Registra el teu entrenament al gym i a l’exterior i comprova la teva evolució i resultats. Descarrega’t els teus programes personalitzats i comprova l’execució dels exercicis gràcies als vídeos tutorials.
Apunta’t als nostres reptes, motivat i aconsegueix els teus objectius!
Veuràs una imatge renovada de l’App, a més de noves funcions com les teves dades personals o els teus pagaments. Veure video tutorial

Nom App: Qwellness.

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Amb les millors vistes de Sabadell i molta llum natural! Tenim més de 60 estacions de cardio, sense esperes! cintes de córrer, climbmills, rems, bicicles verticals, bicicletes recombers, elíptiques… pantalla tàctil, televisió per veure els teus programes preferits, circuits virtuals, programes d’entrenament…

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Con las mejores vistas de Sabadell y mucha luz natural. Tenemos más de 60 estaciones de cardio, sin esperas! cintas de correr, climbmills, remos, bicicletas verticales, bicicletas recombers, elípticas… pantalla táctil, televisión para tus programas preferidos, circuitos virtuales, programas de entrenamiento…

APP

APP QWELLNESS

Registra tu entreno en el gym y en el exterior, comprueba tu evolución y resultados. Descarga tus programas personalizados y comprueba la ejecución de los ejercicios gracias a los vídeos y tutoriales.

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala con la gama más alta de maquinaria del merado! Innovación 100%, dispone del más alto nivel de prestaciones en el ámbito tecnológico, ergonómico, biomecánico y conectividad. Integradas en la plataforma MyWellness para una experiencia de entrenamiento interactivo, personalizada y muy estimulante.

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

Prepara tu cuerpo para superar nuevos retos y para que tus libres entrenamientos y clases sean los más completos posibles. Con nuestra nueva estructura, gran variedad de material (trx, anillas olímpicas, cuerdas y barras, kettlebells, remos, Skillmill…) Y clases grupales incluidas en tu cuota: Qrossfit, Metabólico Training, Suspension Training, Functional Training…

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Sigue nuestro programa, confía en nosotros, y rápido empezarás a ver tus primeros resultados. Se trata de un programa de asesoramiento personalizado, de una duración de 4 meses, que cuenta con nuestra App Mywellnes personalizada.
Después de una entrevista con un asesor y un estudio exhaustivo con la última tecnología InBody (con la cual se efectuará un análisis completo de tu composición corporal), te diseñaremos un entrenamiento en función de tu objetivo, tu disponibilidad horaria, tus gustos y tus necesidades. Al QTodo incluido!

qwellness

 SKILLMILL

Exclusiu producte d’entrenament esportiu professional per millorar potència, velocitat, resistència i agilitat. Incorpora una pantalla tàctil on veuràs totes les dades necessàries per millorar els teus objectius. Desitjaràs provar-la ja!

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

L’opció ideal per a l’entrenament d’elit. Són equips dissenyats per als esportistes amb la més alta qualitat quant a biomecànica, ergonomia, durabilitat i seguretat, amb la finalitat de maximitzar el rendiment esportiu. Màxima activació muscular i de força aplicant els principis biomecànics més avançats.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

Oferta!

Cuota semestral

369,90 234,00

*Candado y tarjeta obligatorio

Descripció

*Dispones de 1 año para activar el pack 

Oferta!

Cuota anual

703,80 468,00

*Candado y tarjeta obligatorio

Descripció

*Dispones de 1 año para activar el pack 

– 1 assessorament inicial amb InBody (anàlisi completa de la teva composició corporal) i entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguiment  i canvi de programa, al cap de dos mesos, per part del teu assessor técnic.
– Al 4t mes, una sessió InBody perquè puguis veure la teva evolució i els teus assoliments.

– 1 asesoramiento inicial con InBody (análisis completo de tu composición corporal) y entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguimiento y cambio de programa, al cabo de dos meses, por parte de tu asesor técnico.
– Al 4º mes, una sesión InBody para que puedas ver tu evolución y tus logros.

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

La opción ideal para el entrenamiento de élite. Son equipos diseñados para los deportistas con la más alta calidad en cuanto a biomecánica, ergonomía, durabilidad y seguridad, con la Finalidad de maximizar el Rendimiento deportivo. Máxima activación muscular y de fuerza aplicando a los principios biomecánicos más avanzados.

qwellness

 SKILLMILL

Exclusivo producto de entrenamiento deportivo profesional para mejorar potencia, velocidad, resistencia y agilidad. Incorpora una pantalla táctil donde verás todos los datos necesarios para mejorar tus objetivos. Desearás probarla ya!

– 1 asesoramiento inicial con InBody (análisis completa de tu composición corporal) y entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguimiento y cambio de programa, después de dos meses, por parte de tu asesor técnico.
– Al 4t mes, una sesión InBody para que puedas ver tu evolución y tus logros.

Oferta!

Pack individual

147,48 42,00

 • Diciembre
 • Enero

*Candado y tarjeta obligatorio

Descripció

*Dispones de 1 año para activar el pack 

COMUNICAT QUOTES COVID-19

Apreciats socis,

Com sabeu, davant l’excepcional mesura anunciada pel Govern, des de divendres passat dia 14 QWellness va tancar les seves instal·lacions. Lamentablement la situació actual continua sent complicada i, davant aquesta situació incerta, hem pres la decisió de congelar, fins a la reobertura del club, totes les quotes i serveis contractats. Això vol dir que no es girarà cap rebut fins que no finalitzi aquesta situació, per les quotes semestrals o anuals, el venciment d’aquestes s’ajornarà tants dies com el club hagi estat tancat. També quedaran ajornades totes les gestions administratives, podent-les gestionar amb tota tranquil·litat a la reobertura del centre.

Us volem agrair la comprensió i el suport que ens esteu donant, per això continuarem publicant vídeos de classes i rutines online, al Youtube i a les xarxes, perquè aquesta gran família QWellness segueixi connectada, una família que no s’atura!. Per accedir-hi, t’anirem enviant la informació i els enllaços per e-mail diàriament.

Ens veiem, esperem molt aviat, al Q.

COMUNICADO CUOTAS COVID-19

Apreciados socios,

Como sabéis, ante la excepcional medida anunciada por el Gobierno, desde el pasado viernes día 14 QWellness cerró sus instalaciones. Lamentablemente la situación actual sigue siendo complicada y, ante esta situación incierta, hemos tomado la decisión de congelar, hasta la reapertura del club, todas las cuotas y servicios contratados. Esto quiere decir que no se girará ningún recibido hasta que no finalice esta situación, para las cuotas semestrales o anuales, el vencimiento de estas se aplazará tantos días como el club haya permanecido cerrado. También quedarán aplazadas todas las gestiones administrativas, pudiéndolas gestionar con toda tranquilidad a la reapertura del centro.

Queremos agradecer la comprensión y el apoyo que nos estáis dando, por eso continuaremos publicando vídeos de clases y rutinas online, en Youtube y en las redes, para que esta gran familia QWellness siga conectada, una familia que no se detiene !. Para acceder, te iremos enviando la información y los enlaces por e-mail diariamente.

Nos vemos, esperamos muy pronto, al Q.

 

COMUNICAT CURSETS NATACIÓ COVID-19

Apreciats socis,

Com sabeu, davant l’excepcional mesura anunciada pel Govern, des de divendres passat dia 14 QWellness va tancar les seves instal·lacions. Lamentablement la situació actual continua sent complicada i, davant aquesta situació incerta, hem pres la decisió de congelar, fins a la reobertura del club, tos els cursos de Natació i serveis contractats. Això vol dir que no es girarà cap rebut fins que no finalitzi aquesta situació. També quedaran ajornades totes les gestions administratives, podent-les gestionar amb tota tranquil·litat a la reobertura del centre.

Ens veiem, esperem molt aviat, al Q.
COMUNICADO CURSOS NATACIÓN COVID-19

Apreciados socios,

Como sabéis, ante la excepcional medida anunciada por el Gobierno, desde el pasado viernes día 14 QWellness cerró sus instalaciones. Lamentablemente la situación actual sigue siendo complicada y, ante esta situación incierta, hemos tomado la decisión de congelar, hasta la reapertura del club, tos los cursos de Natación y servicios contratados. Esto quiere decir que no se girará hacia recibido hasta que no finalice esta situación. También quedarán aplazadas todas las gestiones administrativas, pudiendo las gestionar con toda tranquilidad a la reapertura del centro.

Nos vemos, esperamos muy pronto, al Q.
#joemquedoacasa
#yomequedoencasa

GAP DISPONIBLE AL FINAL DE LA MAÑANA

Bodycombat

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

ENTRENO INDIVIDUAL 60′

42,00

Aquest entrenament és superefectiu, en 60 minuts es poden treballar tots els objectius! Gràcies al programa dissenyat exclusivament per a tú aprofitaràs al màxim el teu entrenament.

Descripció

Recorda que pots utilitzar aquest entrenament tant al gimnàs com a l’exterior o online.

ENTRENO INDIVIDUAL 30′

27,00

En 30 minuts podràs entrenar més del que et penses.
Aquest entrenament és ideal per les persones que disposen de poc temps, però que volen un entrenament superefectiu. Gràcies al programa dissenyat exclusivament per a tú aprofitaràs al màxim el teu entrenament.

Descripció

Recorda que pots utilitzar aquest entrenament tant al gimnàs com a l’exterior o online.

ENTRENO INDIVIDUAL 45′

33,00

Aquest entrenament és superefectiu, en 45 minuts es poden treballar tots els objectius! Gràcies al programa dissenyat exclusivament per a tú aprofitaràs al màxim el teu entrenament.

Descripció

Recorda que pots utilitzar aquest entrenament tant al gimnàs com a l’exterior o online.

PACK 4 ENTRENO INDIVIDUAL 30′

104,00

Oferta!

PACK 4 ENTRENO INDIVIDUAL 45′

128,00 116,00

Oferta!

PACK 4 ENTRENO INDIVIDUAL 60′

160,00 145,45

PACK 8 ENTRENO INDIVIDUAL 30′

200,00

Oferta!

PACK 8 ENTRENO INDIVIDUAL 45′

248,00 225,45

Oferta!

PACK 8 ENTRENO INDIVIDUAL 60′

312,00 283,64

PACK 4 ENTRENO DUO 45′

152,00

PACK 4 ENTRENO DUO 60′

200,00

PACK 8 ENTRENO DUO 45′

288,00

PACK 8 ENTRENO DUO 60′

384,00

Oferta!

Regala 1 mes

147,48 35,00

*Candado y tarjeta obligatorio

Descripció

*Dispone de 1 año para activar el pack 

Oferta!

Pack 2 meses

198,00 55,00

 • 2 meses
 • Inscripción

*Candado y tarjeta obligatorio

Descripció

*Dispones de 1 año para activar el pack 

Martes 18:00h-3 a 4 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

2 en estoc

Jueves 18:00h-5 a 6 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

2 en estoc

Lunes 18:45h-7 a 9 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

4 en estoc

Martes 18:45h-7 a 9 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

3 en estoc

Jueves 18:45h-7 a 9 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

3 en estoc

Lunes 18:45h-9 a 14 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

2 en estoc

Martes 18:45h-9 a 14 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

1 en estoc

Miércoles 18:45h-9 a 14 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

1 en estoc

Lunes 18:00h-ADAPTACIO

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

2 en estoc

Viernes 19:00h-ADAPTACIO

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

2 en estoc

Jueves 18:45h-9 a 14 años

39,00

 • Marzo
 • Seguro
 • Tarjeta de acceso

1 en estoc