ESCOLA DE TAEKWON-DO

5 a 11 anys
17,30h
Dilluns i/o dimecres

+12 anys
19,00h
Dilluns i/o dimecres

TAEKWON-DO
El Taekwon-do és una art marcial d’origen coreà. Destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i actualment és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món.
Eduquem i fomentem valors a través de l’esport! Som especialistes en preparació per a cinturó negre i alta competició. Treballem amb nens i adults tot tipus de modalitats, i som especialistes en preparació per a cinturó negre i alta competició.

PROFESSORAT – Dirigit per C.Fortes i C.Salado, professionals altament qualificats, guanyadors de competicions Eurepees, d’Espanya, Catalunya i del Món.
Més informació: cinfiesport@gmail.com 663712560

La cistella està buida.

Tornar a la botiga

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!