12000M2 el teu club PREMIUM de fitness a Sabadell

T’imagines? La sala més gran de Catalunya 2500M2

NOVA MAQUINÀRIA. Per als apassionats del fitness més exigents, sense esperes i amb les millors vistes de Sabadell! Disseny, el més alt nivell de presacions en l’àmbit tecnologic, ergonòmic i biomecànic. Els millors equips dels principals fabricants mundials.
START PROGRAM gratuït per a tu. Confia en nosaltres i aviat començaràs a veure els primers resultats.
VISITA ARA · FITNESS INNOVATION

The Box

Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material (trx, anelles olímpiques, cordes i barres, Kettlebells, rems, skillmill…) I classes grupals també incloses a la teva quota: Qrossfit, Metabòlic Training, Suspension Training, Functional Training…
THE BOX · CLASSES

Cycling: tenim les millors bicicletes del mercat

QWellness t’ofereix la manera més impactant i personalitzada mai creada per experimentar el Ciclisme Indoor! El nostre nou i reconegut estudi et porta a una gran experència digital, amb llum i so de disseny, música energètica i els millors instructors. Competeix per equips, aconsegueix marques personals, enregistra els teus entrenaments… No cal reservar bicicleta.
CYCLING · CLASSES

1500 m2 de vestidors amb Spa

Confortables, amplis i sense massificacions! 6 vestidors adults + 5 infantils.
Un luxe de cortesies per a tu, spa amb hidromassatge i bany de vapor, amplis armariets i sabó de dutxa.
I per aquells que vulguin un espai exclusiu, vestidors privé amb accés restringit.

Spa

Desprès de l’entrenament mima’t al hidromassatge o el bany de vapor i oblida  l’estrés! Al Q tot inclòs.

2 piscines cobertes

2 Lluminoses piscines per nadar tant com vulguis. L’aigua de les nostres piscines és ideal per a persones amb al·lèrgies, patologies d’ulls o de pell, ja que està tractada amb electròlisis salina. Podràs accedir gratuïtament a les classes, així com a programes d’entrenament.

Oasi: piscina, pàdel i futbol 3×3

L’Oasi del Q , l’espectacular terrassa amb unes vistes inscreibles! Jugar entre amics al PÀDEL, fer un partidet de FUTBOL 3×3 a la nostra pista de lliure accés pels socis, prendre  el sol, divertir-se amb els teus fills, refresca-se a la PISCINA… Relaxa’t i somriu en el millor ambient!

8 estudis + 200 activitats dirigides

Equipa’t correctament, marca’t un objectiu, sigues constant i recorda que fent exercici alliberàs endorfines i seràs més feliç!
Amb 8 estudis fins a 340m2  i més de 200 activitats setmanals amb les últimes tendències… A qualsevol horari, la teva classe preferida i sense reservar! AL Q Tot inclòs.

Ioga · Pilates

Benvingut als nostres estudis amb un ambient molt agradable i harmoniós dissenyats perquè puguis viure, iniciar-te o profunditzar en la pràctica de diferents estils de Ioga, Pilates, i altres activitats com Esquena Sana i Body Art. 2 espais amb tot el material necessari i dirigit per a grans professionals especialitzats. Les classes estan incloses a la quota.

IOGA · CLASSES

Arts marcials

2 estudis de fins a 280m2 dedicats a les arts marcials. Ring, sacs i tot el material necessari per a la pràctica de’activitats incloses a la teva quota, dirigides per a professionals altament qualificats i guanyadors de competicions: Boxa, Kick Boxing, Tae Bo, Judo…
ARTS MARCIALS · CLASSES

Padel-3×3 futbol

Juga entre amics al PÀDEL!
Fes un partidet de FUTBOL 3×3 a la nostra pista gratuïta pels socis!

Pilates

Al nostre estudi vindràs a moure’t i a gaudir movent-te! Acollidor, harmoniós i acuradament dissenyat hi trobaràs tot  el que necessites per beneficiar-te del mètode Pilates,  treballant amb equipament com Reformer  i també al terra (MatWork).
Pilates en grup · Entrenador personal Pilates

Boulder escalada

Una instal.lació indoor per la pràctica i l’entrenament d’un esport tant emocionant com l’escalada.

Kid’s Club ludoteca

Si ets soci, nosaltres cuidem d’ells al Kid’s Club ludoteca mentre gaudeixes del teu entrenament. Servei gratuït!

Recepció

Gaudeix d’una atenció personalitzada o relaxa’t als sofàs de la nostra zona lounge.

La cistella està buida.

Tornar a la botiga

Reserva Quota Premium

60,00

*El mes et surt a 39,90€. Pagament anual (resta del pagament a la recepció)

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats. Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material (trx, anelles olímpiques, cordes i barres, Kettlebells, rems, skillmill…) I classes grupals també incloses a la teva quota: Qrossfit, Metabòlic Training, Suspension Training, Functional Training…

Horaris d’accés amb quota EASYQ
De dilluns a dijous de 06.30h a 08.00h-11.00h a 17.00h-20.40h a 23h
Divendres de 6.30 a 08.00h-11.00h a 23.00h
Caps de setmana i festius TOT HORARI 

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala amb la gamma més alta de maquinària del mercat! Innovació 100%, disposa del més alt nivell de prestacions en l’àmbit tecnològic, ergonòmic, biomecànic i connectivitat. Integrades a la plataforma MyWellness per una experiència d’entrenament interactiva, personalitzada i molt estimulant.

APP

APP QWELLNESS

Registra el teu entrenament al gym i a l’exterior i comprova la teva evolució i resultats. Descarrega’t els teus programes personalitzats i comprova l’execució dels exercicis gràcies als vídeos tutorials.
Apunta’t als nostres reptes, motivat i aconsegueix els teus objectius!
Nom App: Qwellness.

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Amb les millors vistes de Sabadell i molta llum natural! Tenim més de 60 estacions de cardio, sense esperes! cintes de córrer, climbmills, rems, bicicles verticals, bicicletes recombers, elíptiques… pantalla tàctil, televisió per veure els teus programes preferits, circuits virtuals, programes d’entrenament…

TECHNOLOGICAL CARDIO

TECHNOLOGICAL CARDIO

Con las mejores vistas de Sabadell y mucha luz natural. Tenemos más de 60 estaciones de cardio, sin esperas! cintas de correr, climbmills, remos, bicicletas verticales, bicicletas recombers, elípticas… pantalla táctil, televisión para tus programas preferidos, circuitos virtuales, programas de entrenamiento…

APP

APP QWELLNESS

Registra tu entreno en el gym y en el exterior, comprueba tu evolución y resultados. Descarga tus programas personalizados y comprueba la ejecución de los ejercicios gracias a los vídeos y tutoriales.

selection-pro-qwellness-gimnasio-fitness-sabadell1

SELECTION PRO

Estrena sala con la gama más alta de maquinaria del merado! Innovación 100%, dispone del más alto nivel de prestaciones en el ámbito tecnológico, ergonómico, biomecánico y conectividad. Integradas en la plataforma MyWellness para una experiencia de entrenamiento interactivo, personalizada y muy estimulante.

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX

Prepara tu cuerpo para superar nuevos retos y para que tus libres entrenamientos y clases sean los más completos posibles. Con nuestra nueva estructura, gran variedad de material (trx, anillas olímpicas, cuerdas y barras, kettlebells, remos, Skillmill…) Y clases grupales incluidas en tu cuota: Qrossfit, Metabólico Training, Suspension Training, Functional Training…

start-program-gimnasio-economico-fitness-sabadell-piscina-entrenador-natacion-boxeo-pilates-yoga

START PROGRAM

Sigue nuestro programa, confía en nosotros, y rápido empezarás a ver tus primeros resultados. Se trata de un programa de asesoramiento personalizado, de una duración de 4 meses, que cuenta con nuestra App Mywellnes personalizada.
Después de una entrevista con un asesor y un estudio exhaustivo con la última tecnología InBody (con la cual se efectuará un análisis completo de tu composición corporal), te diseñaremos un entrenamiento en función de tu objetivo, tu disponibilidad horaria, tus gustos y tus necesidades. Al QTodo incluido!

qwellness

 SKILLMILL

Exclusiu producte d’entrenament esportiu professional per millorar potència, velocitat, resistència i agilitat. Incorpora una pantalla tàctil on veuràs totes les dades necessàries per millorar els teus objectius. Desitjaràs provar-la ja!

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

L’opció ideal per a l’entrenament d’elit. Són equips dissenyats per als esportistes amb la més alta qualitat quant a biomecànica, ergonomia, durabilitat i seguretat, amb la finalitat de maximitzar el rendiment esportiu. Màxima activació muscular i de força aplicant els principis biomecànics més avançats.

He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

Oferta!

Pack mensual

147,48 59,00

Reserva Semestral

60,00

*Pagament semestral (resta del pagament a la recepció)

Reserva Anual

60,00

*Pagament anual (resta del pagament a la recepció)

– 1 assessorament inicial amb InBody (anàlisi completa de la teva composició corporal) i entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguiment  i canvi de programa, al cap de dos mesos, per part del teu assessor técnic.
– Al 4t mes, una sessió InBody perquè puguis veure la teva evolució i els teus assoliments.

SELECCTION PRO

PURE STRENGTH

La opción ideal para el entrenamiento de élite. Son equipos diseñados para los deportistas con la más alta calidad en cuanto a biomecánica, ergonomía, durabilidad y seguridad, con la Finalidad de maximizar el Rendimiento deportivo. Máxima activación muscular y de fuerza aplicando a los principios biomecánicos más avanzados.

qwellness

 SKILLMILL

Exclusivo producto de entrenamiento deportivo profesional para mejorar potencia, velocidad, resistencia y agilidad. Incorpora una pantalla táctil donde verás todos los datos necesarios para mejorar tus objetivos. Desearás probarla ya!

Oferta!

Super verano JOVE

170,97 101,97

*Pagament semestral (resta del pagament a la recepció)

Oferta!

Super verano JUNIOR

164,73 95,73

*Pagament semestral (resta del pagament a la recepció)

Oferta!

JOVEN & SPORT

291,90 195,00

*Pagament semestral (resta del pagament a la recepció)

Oferta!

JOVEN & SPORT Junior

277,40 184,60

*Pagament semestral (resta del pagament a la recepció)

– 1 asesoramiento inicial con InBody (análisis completa de tu composición corporal) y entrega del primer programa en APP Mywellness.
– Seguimiento y cambio de programa, después de dos meses, por parte de tu asesor técnico.
– Al 4t mes, una sesión InBody para que puedas ver tu evolución y tus logros.

Opción basic

19,00

  • Reserva antes del 28/6/19
  • Tienes hasta el 5/7/2019 para activarlo en recepción