12.000 m2 D’INSTAL·LACIONS

Al Q Tot inclòs, amb les Activitats de sempre com TBC, Pilates, Pump, Aquagym, QCycling, Ioga, Judo, Boxa…,  amb les noves tendències com Jump!, Trx, Qrossfit, Hipopressius….  A qualsevol horari, la teva classe preferida! + 200 activitats setmanals, 8 estudis, estudi Zen, tatami de 280m2 amb ring de boxa i estudis de fins 340m2 equipats amb les últimes tendències.

SABIES QUE TENIM LA SALA DE FITNESS MÉS GRAN DE CATALUNYA? 2500m2

Mai havia estat tant fácil entrenar! Tot l’equipament a la teva disposició!
Gaudeix del fitness com mai ho has fet, sense esperes i amb les millors vistes de Sabadell! Digues quin és el teu objectiu i els nostres professionals  et faran un programa d’entrenament gratuït  que et serà revisat periòdicament i així podràs veure la teva evolució. Cuidarem de tu en tot moment!
A més oferim programes específics per embarassades i patologies; Workshops d’abdominals i estiraments; classes dirigides d’entrenament funcional, suspensió,  crossfit i metabòlic; DJ Sessions;  Power Plate Program… Al Q Tot inclòs!
La nostra reconeguda sala  està equipada amb la tecnologia esportiva d’última generació, i amb els espais totalment definits perquè puguis entrenar d’una manera còmoda, segura  i sense aglomeracions: Start Zone, Cardio Zone, Abdòmen Zone,  The Box functional Training, Hard Zone i Fitness Equipament.

THE BOX FUNCTIONAL TRAINING

Al QTot inclòs! Els espais d’entrenament exclusiu dissenyats per a introduir innovadores metodologies per a preparar el teu cos  a superar nous reptes! Crossfit, Open The Box (accés lliure al material d’entrenament), El Repte, Metabolic Training, Functional Training…

1500 m2 DE VESTIDORS AMB SPA

Confortables, amplis i sense massificacions! 6 vestidors adults + 5 infantils.
Un luxe de cortesies per a tu, spa amb hidromassatge i bany de vapor, amplis armariets i sabó de dutxa.
I per aquells que vulguin un espai exclusiu, vestidors privé amb accés restringit.

SPA

Desprès de l’entrenament mima’t al hidromassatge o el bany de vapor i oblida  l’estrés! Al Q tot inclòs.

3 PISCINES

Podràs accedir gratuïtament a les classes d’Aquagym, Aquacross… així com a programes d’entrenament de natació i al nostre Free Area THE BOX piscina.

CYCLING

En continua innovació el nostre reconegut estudi de cycling és un espai únic  amb  gairabé 70 bicicletes . Disposa de l’última tecnologia amb il.luminació, so  i gran pantalla amb circuits virtuals amb més de 140 rutes per tot el món.  Treballem amb les últimes tendències  d’ entrenament , rendiment i innovació, 100% professionalitat:  la fórmula perfecte per gaudir d’una excel.lent sessió!

8 ESTUDIS + 200 ACTIVITATS DIRIGIDES

Al Q Tot inclòs, amb les Activitats de sempre com TBC, Pilates, Pump, Aquagym, Cycling, Ioga, Judo, Boxa…,  amb les noves tendències com Jump!, Trx, Qrossfit, Hipopressius, Meditació, Zumba… i outdoor com Running i Club ciclista.  A qualsevol horari, la teva classe preferida! + 200 activitats setmanals, 8 estudis, estudi Zen, tatami de 280m2 amb ring de boxa i estudis de fins 340m2 equipats amb les últimes tendències.

ESTUDI ZEN- IOGA I MEDITACIÓ

PADEL-3×3 FUTBOL

Juga entre amics al PÀDEL!
Fes un partidet de FUTBOL 3×3 a la nostra pista gratuïta pels socis!

OASI: PISCINA, PÀDEL I FUTBOL 3×3

L’Oasi del Q , l’espectacular terrassa amb unes vistes inscreibles! Jugar entre amics al PÀDEL, fer un partidet de FUTBOL 3×3 a la nostra pista de lliure accés pels socis, prendre  el sol, divertir-se amb els teus fills, refresca-se a la PISCINA… Relaxa’t i somriu en el millor ambient!

PILATES

Al nostre estudi vindràs a moure’t i a gaudir movent-te! Acollidor, harmoniós i acuradament dissenyat hi trobaràs tot  el que necessites per beneficiar-te del mètode Pilates,  treballant amb equipament com Reformer  i també al terra (MatWork).
* Pilates en grup.
* Entrenador personal Pilates.

TATAMI PER ARTS MARCIALS

Tatami de 280m2 amb ring i equipat per a la pràctica de la Boxa, Kick Boxing, Judo, Taekwon-do…

KID’S CLUB

Tot un programa d’activitats Al Q tot inclòs!  Com Judo, Zumba o  Qrossfit adaptades a la seva edat.  Entreteniment i diversió pels teus fills!. I si tu també ets soci,  nosaltres cuidem d’ells al Kid’s club-Ludoteca (servei gratuït) mentre gaudeixes del teu entrenament o bé podreu gaudir junts d’una estona en família a les nostres piscines segons programa.

BOULDER ESCALADA

Una instal.lació indoor per la pràctica i l’entrenament d’un esport tant emocionant com l’escalada.

RECEPCIÓ

Gaudeix d’una atenció personalitzada o relaxa’t als sofàs de la nostra zona lounge.

RESTAURANT

En el nostre restaurant trobaràs un menú mediterrani als migdies  i una carta de variades i exquisides amanides, tapes i entrepans. També podràs gaudir d’un bon esmorzar a la brasa o d’un vermut tots els dissabtes, i com no… disfrutar del bon Futbol, F1 i Gp.