REPTE 30 HORES

QWellness segueix afegint activitats solidàries al seu “QWellness Projecte Humà”. Gràcies al repte del Toni i a la vostra col·laboració ajudarem a la associació Viul-la, que tracta amb nens i nenes amb diversitat funcional.
Toni Torrejon estarà 3 dies pedalant, l’acompanyes?

DIJOUS 17 I DIVENDRES 18 DE MAIG

Vols compartir aquests moments amb el Toni? Durant tot el dia podeu reservar una bici i acompanyar-lo en les hores que volgueu per aconseguir el repte!

RESERVA AQUI LA TEVA BICICLETA

DISSABTE 19 DE MAIG MÀSTERS FINAL DEL REPTE

10:30h i 11:30h  últimes classes del repte.
Apunta’t a les Màster i anima’l en la recta final!

RESERVA AQUI LA TEVA BICICLETA

DISSABTE 19 DE MAIG VERMUTH SOLIDARI

De 11:45h a 13:30h vermuth solidari a l’Oasi!

COMPRA’L AQUI

VOLS FER UN DONATIU?

Si no vols fer cap activitat pero vols fer un donatiu…

FES-HO AQUI

La cistella està buida.

Tornar a la botiga

La cistella està buida.

Tornar a la botiga

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!