A QWellness creiem que la nostra responsabilitat no finalitza en oferir un club de fitness de qualitat, som un club solidari que creu que l’esport millora la qualitat de la vida i reforça l’autoestima.
És per això que neix aquest nou projecte: oferir l’accés al gimnàs a les persones més necessitades, donant prioritat a nens i gent gran amb problemes de salut.
La pobresa és cada vegada més present a la nostra societat i l’ajuda humanitària és una necessitat, ja no només a l’estranger, sinó que ho es també a casa nostra. Tots sabem que l’esport és necessari però, al no tractar-se d’una necessitat primària, sovint no entra en els programes d’ajuts, que lamentablement disposen de recursos limitats. És per aquesta raó que des de Qwellness volem aportar el nostre granet.
Gràcies a la col·laboració amb diferents ONG de Sabadell, com la Creu Roja, AECC i amb el Serveis Socials tenim la seguretat de fer arribar les nostres aportacions a qui més ho necessita.

ASOCIACIÓN TODOS CONTRA LA HISTIOCITOSIS
AECC
CREU ROJA
Apunta't

La cistella està buida.

Tornar a la botiga

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!