El deporte es fuente de salud para los niños!
Cada niño es diferente, por eso es ideal que se adapte a sus necesidades y gustos. Se notará en su desarrollo físico y psicológico.

Quieres que te ayudemos?

ESCUELA DE PÁDEL ADULTOS 

Quieres iniciarte o prefeccionarte en el deporte del pádel?

Entrenamiento Individual  Tu entrenamiento exclusivo!
Entrenamiento QDuo Comparte un buen momento con quien tu quieras! Es igual que tengáis objetivos diferentes, lo conseguiréis entrenando juntos.
Entrena entre amigos! Entrenar entre amigos es más divertido y motivador! Grupos de 3 a 4 persones

ESCUELA DE PÁDEL INFANTIL

A la escuela de pádel del Q se trabajan los conocimientos técnicos y tácticos del pádel: empuñadura, derecha, revés, smash, servicio y voleas. Juegos de pie y equilibrio, control de la dirección y del toque, coordinación, observación y control de la raqueta y la pelota, seguimiento de la trayectoria…
Más autoconfianza y autoestima, tu hij@ aprenderá a compartir y cooperar trabajando en equipo.
Divertidísimo! Un buen motivo para disfrutar del deporte al aire libre.

HORARIO:

Miércoles de 17,30 a 18,30h (de 8 a 12 años)
Miércoles de 18,30 a 19,30h (de 13 a 16 años)

NADONS-ADAPTACIÓ (4 a 36 mesos) 30′ o 45 Començarà a descobrir el medi aquàtic i a experimentar respostes motrius bàsiques enfortint el seu sistema cardio respiratori i millorant l’ immunològic.
L’aigua et permetrà  gaudir d’un espai de temps amb el teu  fill@. La teva companyia farà que estigui relaxat i segur!És el primer pas per aprendre a nadar!

INFANTILS (3 a 5 anys) 45′ Treballarem sobre les habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, salts, equilibri, girs,…), adaptant-les a uns propòsits específics (flotació, respiració,…).
Potenciarem el rol efectiu entre el tècnic i el teu fill@ per aconseguir la confiança i que el seu aprenentatge sigui lúdic i divertit.
Eliminem materials de flotació que limiten la mobilitat a l’aigua (bombelles, managuets) i incorporem d’altres que donen una percepció real de la flotabilitat, gràcies a la ratio reduïda de nens.A l’aigua… sense pors ni fòbies!

INFANTILS (6 a 8 anys) 45′ El teu fill@ tindrà un bon domini corporal i motriu dins l’aigua. És el moment de treballar la coordinació bàsica de moviments per a preparar-lo a a l’aprenentatge dels diferents estils (crol, esquena i braça).

INFANTILS (9 a 14 anys) 45′ Es treballarà la tècnica d’estils (crol, esquena, braça i papallona) amb nous reptes i objectius que potenciaran el desenvolupament de  la seva prestació física.
Activitats com el waterpolo i els relleus faran que els joves nadadors s’ho passin a tope practicant l’esport que més els agrada!

ADULTS  45′ Els cursos de natació per adults estan integrats per persones amb diferents objectius. Les classes estan adaptades als interessos individuals: assegurar l’autonomía en el mitjà aquàtic; afavorir el funcionament cardio-respiratori; millora i acondicionament físic; tècnica d’estils i perfeccionament…

Sabem que quan arriba l’estiu una de les principals preocupacions és la seguretat dels vostres fills a la piscina i a la platja. Aprendre a nedar, a més d’un passatemps divertit per l’estiu és, també, una important mesura per a la seguretat dels vostres fills.
Pensant en ells, QWellness presenta els seus cursos de natació intensius, amb els avantatges que el treball continu proporciona, com el d’afavorir una progressió més ràpida de l’aprenentatge. DESCRIPCIÓ DELS CURSOS

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda