Teenage girl dancing hip-hop over white

ESCUELA DE DANZA

En las clases se trabajará fusionando Contemporáneo, Funky, Hip-Hop … Con coreografías intensas y expresivas, llevaremos al máximo el movimiento y los pasos modernos, utilizando música actual como negra, pop, … Más coordinación y ritmo !..

DURACIÓN
45′

EDAD
6 a 14 años

PROFESORADO – Dirigido por M.Pérez, coreógrafa y monitora de Jazz, Funky, Hip-Hop y Latino. Coreógrafa del grupo Kid’s Strett, tres veces campeones de Espanya de Funky Hip-Hop.

lunesmartesmiércolesjuevesviernessábadodomingo
17:45

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!