CYCLING

CYCLING

CYCLING: TENEMOS LAS MEJORES BICICLETAS DEL MERCADO
QWellness te ofrece la manera más impactante y personalizada nunca creada para experimentar el Ciclismo Indoor!
Nuestra bicicletas combinen diseño con una atractiva experiencia digital. Con la guía de intensidades de entrenamiento Coach By Color podrás entrenar para, como o contra otros con el fin de cumplir tus objetivos de grupo, ganar competencias por equipo y conseguir marcas personales. Registra tu entreno en el móvil con la APP!
Una gran experiencia interconectada a nuestra gran pantalla i My Ride, con imagenes de todo el mundo, juegos de música y iluminación. No hay que reservar bicicleta!

ACTIVIDADES CYCLING

lunesmartesmiércolesjuevesviernessábadodomingo
7:30
9:30
10:30
11:30
14:15
15:00
17:30
17:45
18:30
19:30
20:30

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!