BODY ART

BODY ART
Entrenamiento funcional que combina ejercicios de fuerza, equilibrio, terapéuticas, yoga… Entrénate para asegurar la correcta funcionalidad de todo el cuerpo a través del trabajo funcional de la fuerza y de la estabilización del sistema motor humano.

DURACIÓN
45′

INTENSIDAD
MEDIA-ALTA

BENEFICIOS
Tonificación abdominal y muscular general, espalda…

CUERPO, MENTE Y SALUD

lunesmartesmiércolesjuevesviernessábadodomingo
8:30
9:15
9:30
13:30
15:30
17:30
18:30
19:30
20:15

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!