LA SALA DE FITNESS MÁS GRANDE DE CATALUÑA!
DESCUBRELA

BIENVENIDO A QWELLNESS QUALITY FITNESS CLUB

El mejor Club Premium de Fitness de Sabadell, para que disfrutes del deporte como nunca lo has hecho

START PROGRAM

casal-verano-qwellness-gimnasio-economico-fitness-piscina

INTENSIUS NATACIÓ

AL Q TODO INCLUIDO

Con la formula Todo Incluido el fitness al mejor precio! Start Program + 8 estudios y más de  200 actividades dirigidas semanales y sin reservas, la sala de fintess más grande de Catalunya 2500m2, cycling con las mejores bicicletas del mercado, piscinas cubiertas, terraza para tomar el sol con piscina exterior, Estudio de Yoga, Boxeo Estudio, esclada boulder, pista de fútbol 3×3, 1500m2 de vestidores sin masificaciones y taquillas, baño de vapor y hidromasaje, ludoteca infantil, párquing…

CLUB CICLISTA
CLUB CICLISTA

QUE MÁS TE OFRECEMOS

12000 m2 TU CLUB DE FINTESS EN SABADELL

0
Salas / Estudios
0 m2
Vestidores y Spa
0
Piscinas
0
Pistas de Pádel+3x3
0 m2
Sala de Fitness
+ 0
Clases a la Semana

Tu carrito esta vacío.

Volver a la tienda

START PROGRAM

START PROGRAM
Segueix el nostre programa, confia en nosaltres, i aviat començaràs a veure els primers resultats.
Es tracta d’un programa d’assessorament personalitzat, d’una durada de 4 mesos, que compta amb la nostra App Mywellness personalitzada .
Després d’una entrevista amb un assessor i un estudi exhaustiu amb l’última tecnologia InBody (amb la qual s’efectuarà una anàlisi completa de la teva composició corporal), et dissenyarem un entrenament en funció del teu objectiu, la teva disponibilitat horària, els teus gustos i les teves necessitats. Al QTot inclòs!

the-box-gimnasio-economico-fitness-sabadell-pilates-yoga-piscina-natacion-boxeo

THE BOX
Un Box ampli, complet i molt atractiu per optimitzar al màxim el teu entrenament funcional. Amb la nostra nova estructura, gran varietat de material, rems i skillmill… Prepara el teu cos per a superar nous reptes i perquè els teus lliures entrenaments i classes siguin els més complets possibles! Qrossfit, Open The Box, Metabòlic Training, Trx Suspension Training, Functional Training… Al QTot inclòs!